Utstillingsresultarer

Lørdag 25 august tok jeg med Izzie og Wanda på utstilling i Selbu. Trondheim hundefestival. Izzie var meldt på i veteranklasse for første gang og det gikk riktig så bra. Exl, ck, 1btk, BIM og BIR veteran! Wanda gjorde det også veldig bra! Exl, ck, 2btk og CERT! Nå har hun to småcert og mangler det store. Blir nok så jeg melder på til Norsk og Nordisk vinner påLlillestrøm i november.

Desverre lite oppdatering fra  oss for tiden. Ikke så   mye  som  skjer  for tiden. Men vi  håper på noen sporprøver  og utstillinger ila 2018

Sporprøver og utstilling!

Vi har vært på 5 sporprøver hitill i år. Første var Sør-Trøndelag Elghundklubb sin prøve på Byneset. Izzie gikk kjempebra, fikk særdeles godt på alt og 1.pr. Tove og Wanda fikk det samme!

Så var det klart for dobbeltprøve i Åfjord arrangert av Åfjord JFF. Første dag var det MYE fersktråkk i Izzie sitt spor. Hun hadde en del tap men jobbet seg godt gjennom sporet. Tror aldrig jeg har vørt så lettet for å finne skank før! Særdeles godt på alt og 1.pr. Andre dag startet sporet i et bratt terreng. Vi klatret oss oppover, markerte fersk elgskit og sårleie og til skank. Nok en gang særdeles godt på alt og 1.pr. I tillegg ble vi prøvens 3.beste! Wanda fikk 1.pr begge dagene.

Helga etter var det prøve i Ogndal. Der var jeg i tillegg sporlegger på to spor. Kjempeartig og lærerrikt! Izzie gikk et kjempegodt spor. Hadde en Heilo i sporet som sirklet rundt oss og kjeftet. Men Izzie kom seg til sporslutt. Særdeles godt på alt, 1.pr og prøvens 3.beste!

Så var det en tur til Selbu. Der startet Izzie bra. Men når jeg så dommeren sto igjen ganske langt bak ble jeg usikker og dro Izzie av sporet. Etter mye tull stoppet vi. Hun hadde vært på sporet men jeg ødela for henne. Fikk gå ferdig sporet og gikk superbra. Veldig surt å nulle.

Nå har vi meldt på 3 prøver til i slutten av juli i Mo i Rana og i august i Selbu.

Utstilling.

I slutten på april var vi i Sunndalsøra på dobbelutstilling. Lørdag var det spanielklubben som arrangertr. Der fikk Wanda exl. Søndag arrangerte Sunndal Hundeklubb. Der fikk hun exl og ck, og ble 3.beste tispe med res.cert.

Første helga på juli var det tid for Spanielklubben og NKK sine utstillinger i Trondheim. Wanda ble nr 3 i bruksklasse med exl på lørdag. Fin kritikk men litt for tam i bevegelsene. Leander stilte Izzie i barn og hund og var såå flink!

Søndag stilte Wanda i åpenklasse. Den vant vi med exl og ck. I en stor beste tispeklasse ble vi nr 6 med res.cert! Flott kritikk! Izzie var med Rikke Gunnes i juniorhandling. De var så fine sammen og endte til slutt på 4.plass!! Så artig å se Izzie i ringen. Tror jammen jeg må begynne å stille henne litt ????

Oppdatering

Lite nytt for tiden. Livet med baby er travelt! Men nå er Wanda meldt på årets første utstilling. Dette blir i Sunndalsøra i slutten av april. Nå til helgen er det uoffisielt matchshow. Der skal jeg stille både Izzie, Wanda og Xena!

Vi venter også på våren slik at vi kan begynne med blodsportrening! Har planer om å stille Izzie på prøver i år. Muligens Xena får prøve seg også hvis hun blir klar for det!

Vi holder også på å tenke på å ha kull på Xena til neste år. Men da må vi først få henne jaktpremiert. Hun blir forhåpentligvis stilt på prøve ila året. Mer info kommer etterhvert. Men er du intr i vorstehvalp så ta kontakt.

Vår første champion!

Idag har Kennel Izira fått sin første champion! På NKK Trondheim sin utstilling idag fikk Wanda (I. Afternoon Delight) exl for dommer Vidar Grundtjern. Hun fikk da den utstillingspremieringen hun trengte for å bli NORSK VILTSPORCHAMPION!

Wanda på sporet

21 mai var det dags for årets første sporprøve for Wanda. Hun og Tove dro til Meldal for å delta på sin første ordinære prøve. Ifølge Tove jobbet Wanda godt i et utfordrende terreng og ble belønnet med en fin 1.pr!! Da har Wanda de tre førstepremiene hun trenger for championatet. Nå må vi bare vente til hun blir to år og får en utstillingspremiering!!